Ben Affleck en de neergang van een non-talent

Ik had al zo'n vermoeden en zijn filmografie op Imdb versterkt dat vermoeden: Ben Affleck is werkloos. Na Good Will Hunting, de doorbraak van zowel Affleck als vriend Matt Damon, dacht iedereen dat het wel goed zat. Maar Affleck piekte op het verkeerde moment en ging met de verkeerde vrouw(en) om. Zijn acteerprestaties waren al niet om aan te zien, maar nu zag ook de rest van de wereld dat. Nu is de rustige, en betere acteur, van de twee, Matt Damon, hem ruimschoots voorbijgestreefd. Ik weet niet of er een Hollywoodstudio is die zijn vingers nog wil branden aan de slechte naam van Affleck. Vanavond is hij te zien in The Sum of All Fears (2002).

Een th riller gebaseerd op een boek van Tom Clancy met voor de vierde keer Jack Ryan (ook al in The Hunt for Red October, Patriot Games en Clear and Present Danger) in de hoofdrol. Alec Baldwin en Harrison Ford namen dit karakter de vorige drie keren voo hun rekening, en nu is het de beurt aan Ben Affleck. De CIA-analist moet ervoor zorgen dat een nucleaire bom, geplaatst door een neo-nazi, niet ontploft tijdens een footballgame. De bedoeling van de nazi is namelijk om een oorlog te ontketenen tussen Amerika en Rusland, iets wat Adolf Hitler al wilde, maar die deed het zelf. Of het gaat lukken om de bom op tijd onschadelijk te maken en zo een oorlog te voorkomen, moet je vanavond zelf maar gaan kijken.

The Sum of All Fears komt om 20:30 op SBS6

Lees ook:Matt Damon goes Green to save the Planet.
Lees ook:In the picture: Matt Damon.
Lees ook:Matt Damon dankt carriere aan Sylvester Stallone
Lees ook:Deze week: Olifant steelt de show.
Lees ook:Matt Damon neemt het op voor Afrika

Eén reactie op “Ben Affleck en de neergang van een non-talent

  1. Sietse

    Hij heeft wel net een film geschreven en geregisseerd… http://www.imdb.com/title/tt0452623/. Gaat hier in november draaien, volgens imdb. Hopelijk kan-ie dat beter dan-ie kan acteren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.