Star Trek: First Contact, voor wie het leuk vindt.

Met Star Trek-films, en ook de tv-serie, heb ik nooit iets gehad. Vreemde snuiters vind ik het maar, die lui op de Enterprise. Maar om de ware Trekkie tegemoet te komen, ben ik bereid om mijn dure webruimte op te offeren voor een nieuwe ervaring. Star Trek: First Contact op Veronica. En dat is het zeker.

 

Het mag duidelijk dat een recensie van Star Trek: First Contact (1996) er niet in zit. Ik laat jullie deze promotie-beschrijving lezen, en bepaal dan zelf maar of je het er mee eens bent of niet want ik begrijp er niets van. ,,Als de Federation weer eens door de Borg wordt aangevallen staat kapitein Picard van de Enterprise voor een moeilijke en emotionele beslissing. Hij mag eigenlijk niet aanvallen, maar negeert het bevel. Dat leidt tot een overwinning voor de Federation, maar de Borg onderneemt een vluchtpoging.''

Goed zo. Is dat ook weer geberut. Alle freaks een heel fijne avond gewenst. Vermaak je en doe geen gekke dingen, je computer uitzetten ofzo. Star Trek: First Contact komt om 21:30 op Veronica.  

Lees ook:Filmagenda dinsdag 15 juli
Lees ook:Galaxy Quest: met dank aan die vervelende Trekkies.
Lees ook:Galaxy Quest: at your service
Lees ook:Het begin van het Star Wars-universum
Lees ook:Filmagenda dinsdag 8 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.