Jake Gyllenhaal houdt er soms van een biggetje te zien sterven.

Jake Gyllenhaal, bekend van het fantastische Donnie Darko, heeft in GQ Magazine een opmerkelijke uitspraak gedaan. Hij mag eruit zien om op te vreten, maar de dieren op de boerderij zien Jake liever gaan dan komen. Jake houdt namelijk met heel zijn hart van het leven op het platteland. Luister maar eens naar hem: "And sometimes what I actually love to do is go to a farm and get fresh milk or watch a pig get slaughtered" PETA, aan het werk! Vanavond is Jake gewoon de onschuldige Bubble Boy (2001).

Ik moet eerlijk z eggen dat ik nog nooit van deze film heb gehoord. Toch, het concept spreekt me aan. Jimmy (Jake Gyllenhaal) zit al zijn hele leven opgesloten in een ballon van beschermend plastic. Hij is gelukkig. Niet vreemd natuurlijk, als je kijkt naar de harde wereld waarin we leven. Oud worden in zijn ballon is het enige dat Jimmy wil. Maar dan besluit zijn buurmeisje te gaan trouwen bij de Niagara-watervallen. Nu móet Jimmy wel in actie komen, hij is namelijk smoorverliefd op dat meisje en moet koste wat kost de bruiloft zien te voorkomen. Bubble Boy schijnt verschillende religie's op de hak te nemen, dat in combinatie met Jake Gyllenhaal, een van mijn favoriete acteurs, zal ervoor zorgen dat ik in ieder geval voor de buis zit vanavond.

Bubble Boy komt om 20:30 op RTL 7. 

Lees ook:Jake Gyllenhaal is Bubble Boy
Lees ook:Het parallel universum van Donnie Darko
Lees ook:Fascinerende cinema met Donnie Darko.
Lees ook:Het goede meisje heeft het altijd gedaan
Lees ook:Arnie ‘The Terminator’ doet wat ie wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.