De laatste stuiptrekkingen van Alien

De Alien-films kan ik keer op keer bekijken zonder er moe van te worden. Deel één, twee en drie hebben stuk voor stuk iets speciaals waardoor je die films ook echt nog een keer wíl zien. De eerste Alien film door de beklemmende atmosfeer, de tweede door de bloedstollende actie en de derde door de vreemde personages. Bij het vierde deel, Alien: Resurrection (1997). De door Jean-Pierre Jeunet geregisseerde film mist iets wat die andere drie films wel hadden. Dat wil niet zeggen dat Alien: Resurrection een slechte film is, maar in de lijn van de andere Alien films valt ie wat tegen. Deze keer gaat Luitante Ripley en haar bemanning de strijd aan tegen de moeder der Aliens. Geen gemakkelijke strijd, en vol met special effects. Alien: Resurrection komt om 22:00 op RTL5.

Lees ook:Officer Ripley vs. Aliens
Lees ook:Aliens brengt actie en spanning in uw huiskamer.
Lees ook:Een gevecht van monster tot monster in Alien vs. Predator
Lees ook:Filmagenda zaterdag 14 juni
Lees ook:Weaver houdt niet van mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.