Matt Damon dankt carriere aan Sylvester Stallone

Wie had dat ooit gedacht? Sly als rolmodel voor de jeugd. Matt Damon geeft Sylvester Stallone de credits voor zijn Hollywoodcarriere omdat hij Damon en Ben Affleck inspireerde om te vechten voor hun rollen in Good Will Hunting. Dit is te lezen op Starpulse.com. Is het niet schattig? Damon doelt op wat Stallone presteerde om Rocky, zijn doorbraak, te maken in 1976. Hij weigerde namelijk deze boksfilm te verkopen tenzij hij de hoofdrol mocht spelen. Damon vertelt: ,,Stallone gaf ons de ballen om te zeggen, 'Je moet ons ook bij deze film nemen'. Wat hij bij Rocky deed zette een precedent. Het is een fantastische film. Maar wat hij deed – ik bedoel, al die verhalen over dat hij nog maar 103 dollar had met daarbij een zwangere vrouw, en zij bieden hem 30 duizend om Stallone te vervangen voor Ryan O'Neal. En hij zegt, 'Nee, ik ga het doen, dit is mijn film.' Dat is wat ons de moed gaf.'' Vanavond is de held van Matt Damon te zien in Copland (1997).

Hier een de el uit een eerder geschreven stuk over Copland. Veel grote namen vanavond in uw huiskamer. Hollywoodsterren als Robert DeNiro, Harvey Keitel en de geweldenaar Sylvester Stallone staan garant voor een avondje filmplezier. Het verhaal draait om corruptie binnen het politiecorps. Er zijn goede agenten en er zijn slechte agenten, en de goeden moeten zoals altijd weer lijden onder de slechten. Voor Sopranos-fans een onmisbare film, want de halve cast van Cop Land zou jaren later in die hitserie te zien zijn. Dit zijn Annabella Sciorra, Edie Falco, Frank Vincent, Robert Patrick, Frank Pellegrino, John Ventimiglia, en Tony Sirico.

Copland wordt om 20:30 uitgezonden op Tien.

Lees ook:Rocky’s laatste kunstje (maar vanavond nog Copland).
Lees ook:Wat? De moeder van Sylvester Stallone, ja.
Lees ook:Sylvester Stallone beschrijft de gruwelen in Myanmar
Lees ook:Rocky V was geen eervolle afsluiting.
Lees ook:In the picture: Matt Damon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.