Michael Douglas zeer blij met nieuwe rol Zeta-Jones

Acteur Michael Douglas is erg blij met de nieuwe rol die zijn vrouw Catherine Zeta-Jones gaat doen. Hij is namelijk een beetje bang dat ze een té bazig imago krijgt. En Catherine is juist zacht & lief. En de rol in de romantische komedie No Reservations moet dat ook aan de rest van de wereld duidelijk maken. Catherine Zeta-Jones is vooral bekend van rollen in films als Traffic, Ocean's Twelve en The Mask of Zorro, waarin ze altijd als de sterke vrouw naar voren kwam. De regisseur van No Reservations, Scott Hicks, heeft de bedankjes van Douglas al ontvangen: ,,Michael vertelde me, 'Ik ben zo blij dat je deze film doet. Je helpt eraan mee om mensen te laten zien wat een prachtige persoon Catherine is.'' Dit is te lezen op pr-inside.com. Ik kan nu niet direct zeggen dat ik bij de naam Catherine Zeta-Jones aan een bazige vrouw moet denken, die gedachte krijg ik eerder bij iemand als Sigourney Weaver. Michael Douglas is vanavond in The Jewel of the Nile (1985) , in een erg mannelijke rol.

Deze film is de niet zo succesvolle sequel van Romancing the Stone uit 1984. Het eerste deel was een groot succes, maar het vervolg ging niet zo lekker. Ook de acteurs, Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito, hadden er eigenlijk ging zin meer in, maar hun contracten waren meedogenloos. The Jewel of the Nile is een avonturenfilm over een schrijfster en twee mannen die op zoek zijn naar een van de grootste schatten ooit, je raadt het al: the Jewel of the Nile. Ik denk dat ik verder niet meer over de inhoud hoef te vertellen. Douglas is de held en De Vito zorgt voor de komische noot.

The Jewel of the Nile komt om 20:30 op RTL 7. 

Lees ook:Sean Connery laat zich pakken door Catherine Zeta-Jones
Lees ook:Benicio Del Toro schittert in Traffic.
Lees ook:Douglas in de bush in Romancing the Stone
Lees ook:Jaren 80-nostalgie met Romancing the Stone
Lees ook:Danny DeVito maakt Limoncello (?!) groot (+song)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.