Kijk uit voor de Box Office Bomb!

Honderd miljoen dollar verliezen aan één film. Je hoort het niet vaak, en dat is maar goed ook. Er is een naam voor: Box Office Bomb. De grootste box office bomb aller tijden is Zyzzyx Road uit 2006, met onder andere Tom Sizemore. De film kostte 2 miljoen dollar om te maken en leverde het astronomische bedrag van 30 dollar op. Slechts zes mensen kochten een kaartje! Ongelooflijk! Ook een grote naam in deze context is Alexander (2004), die een verlies leed van meer dan 120 miljoen dollar. Ook een  groot verliezer is Eddie Murphy die met The Adventures of Pluto Nash (2002) zo'n 96 miljoen overboord kieperde. Even terug naar het 100 miljoen verlies, die is namelijk voor Stealth (2005), vanavond te zien.

Het verhaal van Ste alth is op z'n zachtst gezegd dan ook een beetje vreemd. Ik verbaas me er niet over dat geen hond deze film wilde zien, waar ik me wel over verbaas is dat een studio 135 miljoen dollar in zo'n project steekt. Grote namen als Jamie Foxx en Jessica Biel zijn aan dit project verbonden. Stealth gaat over een vliegtuig, ontwikkeld door de NASA, dat onbemand kan vliegen. Om alle gevechtstechieken te leren wordt er een trainingsprogramma voor het vliegtuig ontwikkeld. Tijdens deze periode wordt het getroffen door bliksem en raken de computers aan boord van de slag. Het vliegtuig krijgt een eigen wil en luistert niet meer naar commando's. Omdat de situatie uiterst gevaarlijk moeten drie piloten het vliegtuig uitschakelen.

Stealth komt om 20:30 op RTL7.

Lees ook:Stallone’s carriere blijft een Cliffhanger.
Lees ook:Nog een Bond. Poeh, poeh, wat een geluk zeg.
Lees ook:Goede Arnie redt de wereld in Terminator 2.
Lees ook:Sandler kiest voor het geld. Veel geld.
Lees ook:The Big Bounce is completely rotten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.