Jean-Claude ALERT!!!!

Opgelet! Jean-Claude van Damme gaat ons vanavond weer een bezoekje brengen. Deze keer is hij een legionnaire in het Franse leger. Jean-Claude neemt die moeilijke beslissing nadat hij een bokspartij heeft verloren. Hij is een kickboxer, dat weten we allemaal, maar Soldaatje spelen is een van Jean-Claud's specialiteiten, vergis je niet. Hij dartelt wederom over het scherm heen in die sublieme stijl die we van hem gewend zijn. Jean-Claude draait zijn hand niet om voor een stukje method acting, iets wat niet te zeggen is van die nieuwerwetse watjes. In de beschrijving van de tv-gids staat over Legionnaire (1998) te lezen: 'Nieuw is dat Van Damme niet alleen knokt, maar ook vrienden wordt met drie andere soldaten.' Komt dat zien, komt dat zien! Jean-Claude maakt drie vrienden.

Lees ook:Jean-Claude heeft Nowhere to Run.
Lees ook:Jean-Claude van Damme alert! (2)
Lees ook:Een eerbetoon aan een grootheid: Jean-Claude van Damme
Lees ook:Jean-Claude van Damme vs. president Sarkozy
Lees ook:Veronica gooit er tweemaal Jean-Claude tegenaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.