Wat doet Pete Tong in de titel?

Frankie Wilde heeft het helemaal gemaakt als dj. Iedereen wil iets van hem, hij heeft hitsingles, platina platen, een mooie, in ieder geval gewillige, vrouw, veel coke, een villa, een dikke auto en een hond. Frankie is zeg maar de dj Tiesto van een paar jaar geleden. Dan slaat het noodlot toe. Net hetgene wat een dj juist niet kan gebruiken gebeurt: Frankie kan geen steek meer horen. It's All Gone Pete Tong (2004) laat de opkomst en neergang en opkomst van de populaire Frankie zien. Hoe ga je nu verder als platen draaien het enige is waar je eigenlijk goed in bent? Eerst ga je nog meer aan de whisky, dan nog meer aan de coke en dan…is er verlossing. It's All Gone Pete Tong is een standaardverhaal van neergang en opkomst van een ster in de trant van het welbekende Spinal Tap, met een vleugje humor, wat de film direct een stuk verfrissender maakt om naar te kijken. Maar, wat doet Pete Tong eigenlijk in de titel? It's All Gone Pete Tong komt om 00:40 op BBC1.

Lees ook:Filmagenda vrijdag 18 april
Lees ook:Honkballen met een grote glimlach
Lees ook:Na het voetbal komt…honkbal
Lees ook:Who’s in love with Alice B. Toklas?
Lees ook:Colin Farrell is zoekende in The Recruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.