Brad Pitt en George Clooney samen in nieuwe film Coen-bros.

Goed nieuws voor filmfans. Brad Pitt en George Clooney zullen samen te zien zijn in de nieuwe film van de broertjes Coen. Dit werd gisteren bekend. De zwarte komedie Burn After Reading gaat over een CIA-agent die een cd-rom verliest waarop een door hem geschreven boek is terug te vinden. Het is nog niet helemaal duidelijk welke rol Pitt gaat spelen. Ik ben er in ieder geval erg tevreden mee. De talenten van de Coen-broers (Fargo, The Big Lebowski) gecombineerd met de kwaliteiten van Clooney, Pitt en ook Francis McDormand, dat kan (bijna) niet meer fout gaan. Brad Pitt is vanavond te zien in de actie-thriller Spy Game (2001).

En ik mo et zeggen, de eerste keer dat ik die film zag, heb ik me prima vermaakt. De oude Robert Redford met de jongere Pitt in één film, dat is al genoeg reden om te kijken. Daarnaast is Spy Game spannend en onderhoudend. Nathan Muir (Redford) staat op het punt om een dikke streep onder zijn carriere te zetten en met pensioen te gaan. Maar, zijn pupil Tom (Pitt) zit gevangen in China en Muir wil hem helpen. Voor de laatste keer. Wat volgt zijn een hoop flashbacks die de relatie Muir-Bishop duidelijk maken.

Spy Game komt om 22:25 op Veronica. 

Lees ook:Kinderen Brad Pitt en Matt Damon pesten George Clooney
Lees ook:Robert Redford heeft meelij met Cruise en Pitt
Lees ook:Pitt, Damon en Clooney met handen in cement
Lees ook:Sterren spotten in Ocean’s Eleven
Lees ook:2 x Pitt en Fincher: welke wordt het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.